Curs «Ergonomia a la Clínica Dental»

Curs “Ergonomia a la Clínica Dental”

La clínica Dra.Nogueras ha ampliat el seu espai i serveis. Una de les obres principals ha estat fer la sala d’espera més gran per donar més comoditat als pacients. Així mateix, també s’ha millorat la recepció i s’ha incorporat un nou despatx i boxes. “Ho hem fet pensant en els pacients amb l’objectiu de poder atendre’ls millor”, explica l’Ester Nogueras. La Dra. Nogueras compta amb 22 anys d’experiència com a odontòloga i 15 anys donant servei a Mataró.

Aquests canvis també suposen una millora en l’organització i ampliació de serveis de la clínica.

La reorganització de l’agenda o el suport d’altres especialistes de la clínica permetrà a la doctora atendre amb més temps als pacients i desenvolupar la seva faceta d’odontòloga en rehabilitació pròtesis maxil·lofacial i estètica. Tot això reforçant altres especialitats importants com l’odontopediatria i la periodòncia.

A la clínica destaquen que s’ocupen de la salut bucodental de tots els membres de la família.“Des dels més petits de casa fins als més grans, comptem amb especialistes, espais i serveis per cuidar la salut i l’estètica bucal de tothom”, asseguren. “La nostra prioritat és donar una atenció personalitzada a cada pacient”.

Volen que anar a la clínica sigui una bona experiència durant i després dels tractaments. “Per això hem apostat per renovar part de les instal·lacions, reforçar els serveis i fer tot el possible perquè el client se senti bé”. “En la nostra clínica volem que et sentis com a casa. Les nostres noves instal·lacions ofereixen un entorn agradable i acollidor perquè la visita al dentista sigui una experiència positiva”.