El teu millor somriure per a l’estiu

El bon temps ja està aquí, les restriccions per la pandèmia per la Covid-19 van reduint-se mica en mica i tots tenim ganes de tornar a descansar i escapar dels últims mesos. Per això, una bona manera de poder tornar a ser feliços és somriure al món de la millor manera possible.  A Clínica Dra. Nogueras tenim clar que el millor somriure és aquell que destaca la personalitat de cadascú. Ens allunyem del concepte de somriure perfecte per definir-ho com el millor per a tu. Especialitzats com som en tractaments duradors i òptims, la nostra tasca és que el somriure sigui sa, bonic i natural.

Perquè el que es busca actualment és això: naturalitat. Recuperar els hàbits i el nostre dia a dia amb un somriure. I això passa per avaluar cada cas i desenvolupar una estratègia personalitzada fent servir les especialitats que es necessitin en cada cas. És l’hora de somriure sense complexes, de ser tal com som en els millors moments. I en això, a Clínica Dra. Nogueras en som especialistes.

Un somriure natural és aquell que intenta no oferir un impacte artificial, sinó que encaixa perfectament amb la nostra fisonomia i amb la nostra boca. Per això, comptem entre d’altres serveis amb un sistema de blanquejament natural que s’allunya del fet servir amb làser per dos motius: perquè busquem un color real, sortit de la pròpia dent, i perquè evitem així un excés de sensibilitat en l’esmalt que es produeix amb altres tractaments.

Somriure sa, més enllà del blanc

Un somriure sa no és només aquell que es mostra bonic pel color de la dentadura, sinó també aquell que no comporta problemes de salut a curt o llarg termini. Això significa tractar altres problemes derivats com pot ser la correcció en la mossegada, l’anivellament de les vores incisals, la neteja i el bon alè o l’aspecte de les genives. 

La ortodòncia en adults i nens, la nova ortodòncia invisible, tractaments el menys invasius possibles, la cirurgia bucal en casos que ho necessitin o tot el que es deriva de l’estètica dental són especialitats dominades i presents a Clínica Dra. Nogueras, on treballem amb un únic objectiu: que entris amb un somriure i en surtis amb un de millor. En salut, en estètica i en naturalitat.