Dentista a Mataró i El Masnou

Dentista a Mataró i El Masnou

Volem ser el teu dentista a Mataró i El Masnou

Des de fa 13, la Clínica dental Dra. Nogueras es el teu dentista a Mataró i El Masnou, buscant solucions per a la salud bucodental dels nostres pacients, una experiencia que ens permet garantir una correcta salut dental , amb el tracte més proper.

Els controls periòdics serveixen per poder detectar qualsevol tipus de càries incipient gràcies a unes senzilles radiogràfies. Aquest hàbit és interessant i la gent ho agraeix, ja que la prevenció és la millor manera d’evitar sorpreses a mig termini. A més, des de les clíniques es pot fer una bona tasca per ensanyar als pacients a respallar-se bé a casa (manual o elèctric), passar-se el fil dental o fer servir raspalls interproximals en casos de pacients amb problemes periodontals.

La visita al dentista, per tant, no és només un acte de cura, sinó també de prevenció i d’aprenentatge a cuidar de la salut bucal.Gaudir i mantenir l’estat gingival en perfectes condicions.

Quan un pacient oblida la seva boca està oblidant una part molt important de la seva salut, i pot tenir problemes de dolor dental que són molt aguts, amb inflamacions de genives, sagnat i halitosi de la boca. Fins i tot arribant a pèrdua de peces dentàries, per això cal inculcar des de les clíniques dentals als petits i als grans els controls periòdics.
El dentista fa molt de temps que ha deixat de ser una espècie d’enemig, i els nens han de tenir hàbits d’anar-hi per veure que s’hi poden sentir còmodes i no un malson per ells.

Entre el cuidat de la boca hi ha un espai molt important en l’ortodòncia, una branca de la medicina estomatològica que permet estudiar l’oclusió, desenvolupament i correció de la mala posició òssea i dental. Serveix, bàsicament, per posar els dents dins del seu espai funcional en el maxil·lar i en la mandíbula. Molts pacients acudeixen per un tema estètic, però la finalitat d’aquests tractaments són principalment funcionals, ja que és la manera de mantenir amb el temps l’estètica que demanen els clients i ajudar-los a un bon encaix de la boca. Els brackets tenen una nova generació de baixa fricció i arcs d’alta tecnologia que permeten atendre pacients de qualsevol edat, amb una reducció del tractaments i sense fer extraccions. Són molts els casos on treballen a la vegada en ortodóncies per la nena, la mare i l’àvia d’una mateixa família. Tres generacions.

Volem ser el teu dentista a Mataró i El Mansou

https://www.esternogueras.cat www.clinicamasnou.com