Ortodoncia d’última generació

Ortodoncia d’última generació

Vols gaudir d’un bon somriure? … Vols sentir-te a gust amb tu mateix? … Vols ser feliç?

Doncs anima’t a somriure. Com? A la Clínica Familiar Dra.Nogueras tenim un equip molt professional i multidisciplinar amb les últimes tecnologies.

Mai se t’ha passat pel cap posar-te aparells dentals? Ara tens una bona oportunitat per coneixe’ns i informar-te de la millor solució  pel teu cas.

Pots demanar una primera cita completament gratuïta i la nostra ortodoncista, la Dra.Marta Orriols Galve t’informarà de totes les tècniques que existeixen i la més adequada en el teu cas per poder gaudir d’un bon somriure.

Com puc alinear les meves dents?

Existeixen varies tècniques per alinear i nivellar les dents.

  • Ortodoncia Fixe amb brackets: és el sistema més tradicional i més sol.licitat,. Existeixen diferents tipus: els metàl.lics, més utilitzat en pacients adolescents i els estètics que poden ser de ceràmica, plàstic i zafir. Aquests últims són indicats per aquelles persones que volen tractaments més invisibles i sense tant impacta visual. L’únic inconvenient seria que potser no són tant eficients com els de metall. Un nombre considerable d’adults sol combinar els dos materials (metall i ceràmica) per maximitzar els resultats.
  • Ortodoncia Lingual: és un tractament invisible mitjançant brackets col.locats per les cares de darrera de les dents, d’aquesta manera queden amagats i l’impacta estètic és mínim. Són brackets fets a mida per cada pacient d’aquesta manera interfereixen mínimament a la parla.
  • Ortodoncia removible transparent: Es tracta d’unes fundes de plàstic de menys de mig mil.límetre de gruix que cobreixen les dents. O sigui, són molt pràctiques i còmodes. Pràcticament no es veuen perquè cobreixen les dents. Les fundes es poden treure en qualsevol moment, són fàcils de netejar i permeten menjar tot tipus d’aliment.  Inconvenient? A banda del preu, no s’aconsegueixen controlar i reconduir els desplaçaments dentals de la mateixa manera que ho fan els aparells fixos que són més potents.

Les dents és mouen sempre, fins i tot després de l’ortodòncia. Aquest és un fenomen natural tal i com ens surten arrugues, se’ns torna el cabell blanc o algun el perd. Recomanen aplicar uns retenidors linguals fixos permanentsque s’enganxen per darrera de les incisives superiors i inferiors. Sempre estan a la boca i totalment invisibles. D’aquesta manera evitem que les dents es tornin a moure. També es recomana dormir amb uns aparells removibles transparents.

Les revisions a l’ortodoncista són recomanables a partir dels 6 anys o bé tan aviat com es detecti algun problema. Un diagnòstic precoç pot evitar problemes de creixement dels maxil.lars i evitar futurs problemes més greus.

Vine’ns a veure i et prometem sortir amb un bon SOMRIURE.

L’empresa nord-americana més coneguda que comercialitza i promou aquesta ortodòncia es diu Invisalign.